Telèfon
Email
Idioma
Auto Nayox

Notícies

Per estar informat de les últimes novetats

16 empreses formaran part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2017

16 empreses formaran part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2017
Dimecres, 6 de setembre de 2017

Un total de 16 empreses formen part del Club dels Mecenes de FiraTàrrega 2017. Aquesta plataforma de mecenatge, creada fa 15 anys, serveix perquè les empreses del territori s'uneixin al projecte cultural de la Fira i hi donin suport. El principal objectiu del Club és que les empreses adquireixin un paquet d'entrades d'espectacles de FiraTàrrega a un preu especial de col·laboració. 

El Club també és un aparador per a aquelles empreses que comparteixen la sensibilitat pel mecenatge cultural i una fórmula d'implicació al territori que les acull. La Fira, per la seva banda, ofereix a les empreses una sèrie d'avantatges en l'àmbit del prestigi, de la imatge i de les relacions públiques. Aquest dimecres va tenir lloc al Museu Comarcal de l'Urgell la presentació de la programació de FiraTàrrega 2017, que tondrà lloc del 7 al 10 de setembre, als mecenes, a càrrec de Jordi Duran, director artístic del certamen. 

FiraTàrrega dona impuls al Club dels Mecenes, amb la intenció d'arribar a un ventall ampli d'empreses del territori i aprofundir en el propòsit amb el qual aquest Club va néixer l'any 2002, implicar el teixit empresarial del territori en el projecte cultural de FiraTàrrega per acostar empresa, ciutat i certamen.

Enguany FiraTàrrega compta amb el mecenatge de Diari Segre, Alsa, Banc Sabadell, Borges, Consorci per la Gestió de Residus Urbans de l'Urgell, Ros Roca, Falip Navarro, Manufactures Vall Benaiges (Zero), Tallers Celestí Farré, AutoNayox, Semat, Jaucar Oil, Sorea, Cotecnica, Grup Clos Pons i Sopura Química.

    contacte

    La finalitat i ús previst de les dades en si mateixa com del seu tractament, es prestar el servei sol·licitat o entregar el producte adquirit. A continuació podrá aceptar les finalitats que cregui convenient marcant la casella corresponent y premen el botó ACEPTAR.

    Enviant

    (*) Camps obligatoris

    Notícies relacionades